Toni Puigdomènech

Pàgina d'inici » Què és la teràpia Gestalt

Què és la teràpia Gestalt

cara florQualificada entre les teràpies humanistes i transpersonals, la Teràpia Gestalt té com a objectiu el desenvolupament integral de la persona, ajudant-la a redescobrir els seus propis recursos per tal que aquesta pugui arribar a un estat de satisfacció i realització personal.

És una teràpia pràctica i dinàmica, que ens serveix per poder-nos conèixer millor, per reconèixer les nostres capacitats, comprendre les nostres dificultats i saber gestionar-les.

La Teràpia Gestalt treballa amb moltes tècniques però no són aquestes les que la fan especial. Es tracte més aviat d’una manera de viure, d’entendre i de treballar amb aquestes tècniques. Si volem construir una casa és important que utilitzem materials de qualitat, tanmateix, l’èxit de l’obra depèn principalment de l’habilitat i creativitat de la mà que l’executa.

El terapeuta Gestalt treballa amb un seguit de tècniques, algunes pròpies de la Teràpia Gestalt i d’altres extretes d’altres fonts, d’una manera particular, integradora, eficient i creativa.

L’actitud gestàltica, és més que una manera de treballar, és una filosofia i una manera de viure que es basa en una actitud present, conscient i responsable.

← torna

%d bloggers like this: