Toni Puigdomènech

Pàgina d'inici » Didàctica pràctica

Didàctica pràctica

clau entendre IIMini curs de 4 sessions  de 2h en el que es donen les claus per entendre què ens passa a partir del principis de la Teràpia Gestalt, les Constel·lacions i la bioneuroemoció.

Consisteix en presentar de manera pràctica i entenedora alguns del principals aspectes d’aquestes ciències. Algunes joies reveladores que permeten comprendre de manera senzilla la complexitat, i alhora la simplicitat, d’allò que ens passa, sentim i pensem. Són claus que en girar, ordenen les peces del trenca closques de la nostra experiència. Amb aquest mosaic ben encaixat, tot es veu més clar.
MÒDULS

ment1. L’INCONSCIENT “per què funciona la psicoteràpia?”

L’inconscient acapara més del 90% de la nostra activitat cerebral. És el que governa la nostra experiència i les nostres motivacions i pors més profundes. Comprendre com accedir-hi i com fer conscient allò que ens limita és clau per poder-ho canviar.

 

cor cos ment

2. CLAUS BIOLÒGIQUES PER LA SALUT  “la relació entre  la biologia, els pensaments i les emocions”

La relació entre els símptomes físics, els pensaments i les emocions és cada cop més evident. La bioneuroemoció ens explica com es produeix i detalla la relació entre els diferents òrgans i teixits amb determinats models de pensament i conflictes emocionals.

 

pertinença3. PRINCIPIS SISTÈMICS PER A L’HARMONIA “harmonia i salut des de la perspectiva de les constel·lacions”

Tots formem part de diferents sistemes: La família, la parella, la societat, a la feina… Les dinàmiques que s’estableixen solen ser complexes, però hi ha certs principis que són molt senzills i que alhora, determinen que aquestes siguin saludable o no.

 

conseguir-objetivos (1)PASSOS PER A SATISFER LES NECESSITATS “El cicle de l’experiència” Resoldre  les situacions a la pràctica

Com és que hi ha certes situacions que no aconsegueixo resoldre? El cicle de l’experiència ens mostra els passos que hem de seguir per satisfer les necessitats. D’aquesta manera podem comprendre què és el que fem o el que no fem i que ens convé modificar.

%d bloggers like this: