Toni Puigdomènech

Pàgina d'inici » Teràpia Gestalt » Què és la Teràpia Gestalt

Què és la Teràpia Gestalt

Qualificada entre les teràpies humanistes i transpersonals, la Teràpia Gestalt té com a objectiu el desenbolupament integral de la persona, ajudant-la a redescobrir els seus pròpis recursos per tal que aquesta pugui arribar a un estat de satisfació i realització personal.

És una teràpia pràctica i dinàmica, que ens serveix per poder-nos conèixer millor, per reconèixer les nostres capacitats, comprendre les nostres dificultats i saber gestionar-les.

La Teràpia Gestalt treballa amb moltes tècniques però no són aquestes les que la fan especial. Es traca més aviat d’una manera de viure, d’entendre i de treballar amb aquestes tècniques. Si volem construir una casa és important que utilitzem materials de qualitat, tan mateix, l’èxit de l’obra depèn principalment de l’habilitat i creativitat de la ma que l’executa.

El terapeuta Gestalt treballa amb un seguit de tècniques, algunes pròpies de la Teràpia Gestalt i d’altres extretes d’altres fonts, d’una manera particular, integradora, eficient i creativa.

L’actitud gestàltica, és més que una manera de treballar, és una filosofia i una manera de viure que es basa en una actitud present, conscient i responsable.

Consulta també:

A qui pot interessar

Tècniques

Fonaments de la Teràpia Gestalt

Modalitats de teràpia

Ellaços web


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: