Toni Puigdomènech

Pàgina d'inici » 9 Mesos de creixement

9 Mesos de creixement

Planta creix IGrup de creixement personal mitjançant una proposta de treball multidisciplinari que integra eines de renaixement, teràpia Gestalt i constel·lacions familiars amb el propòsit d’aconseguir una autèntica transformació personal.

Adreçat a totes aquelles persones que volen tenir un millor coneixement de si mateixes i aconseguir un nivell més alt de consciència, prenent la responsabilitat de la seva experiència en tots els aspectes de la seva vida, per transcendir els obstacles i pensament que limiten el seu potencial de SER.

El treball està plantejat en forma d’un taller setmanal de dues hores de durada, durant 9 mesos, processant un mateix tema cada mes amb diferents eines terapèutiques:-Respiració Conscient, Gestalt,Pensament Creatiu, Constel·lacions Familiars, jocs i dinàmiques de grup etc… que ens ajudaran a integrar els continguts i ens obriran a experimentar la vida  d’una forma més plena i conscient,facilitant-nos el  expressar-nos tal i com som amb tot el nostre potencial i riquesa

 PROGRAMA:

 AUTOESTIMA. Una bona autoestima és la base per que el treball realitzat doni fruit fàcilment. L’amor incondicional envers nosaltres mateixos i l’acceptació de la nostra realitat present fan que el canvi sigui segur ràpid i divertit.

 CONCEPCIÓ, NAIXEMENT I CONTEXT FAMILIAR. Sanar la nostra concepció i el nostre guió de naixement ens permet encarnar-nos conscientment i alliberar-nos dels patrons repetitius de conducta. D’altra banda, comprendre el context en el que varem arribar, tant d’aquell moment concret com emmarcat en la història familiar, ens permet tenir un perspectiva més àmplia i  comprendre la causes profundes per deixar anar allò que ens cal alliberar.

 NEN INTERN.- Dins nostre hi ha un infant necessitat d’amor i acceptació. Reconèixer aquest infant ens permet reconèixer-nos també con a adults mereixedors d’amor i acceptació. Quan podem madurar i assumir la força de l’adult que som, podem gaudir de la alegria i innocència del nostre nen intern.

 ADOLESCENT INTERN. Naixem al món dels adults. Les inseguretats, les pors, l’angoixa reapareixen de nou. Com reconèixer la nostra veritable identitat?

LLEIS DE LES RELACIONS. Llei de l’Atracció. Llei de la Projecció i Llei de la Manifestació. Relació entre la nostra part masculina i femenina interna. El Pare i la Mare com el nostre primer model de relació. Les pautes de comunicació. Les estratègies que hem après per adaptar-nos i defensar-nos. I les lleis sistèmiques.

PROSPERITAT. “No tinc suficient”, “La vida és una lluita”, “Haig d’esperar”, o al contrari “La vida em proveeix de tot el que necessito”. Descobrir la Font de tot. Viure la prosperitat com a un estat de consciència.

SEXUALITAT. Influència de la concepció, embaràs, naixement i primera infància en la nostra sexualitat. La sexualitat com a energia espiritual i creadora. Sexualitat, sensualitat i afecta. El contacte. La influència explicita i implícita de la història familiar.

ALLIBERAR EL RESENTIMENT.  El perdó com a eina per alliberar el passat integrar-lo i viure plenament el present. Diferents maneres de treballar amb el perdó per transcendir el dolor la culpa i el ressentiment. Comprendre per deixar de jutjar. Assumir la meva responsabilitat.

CONNECTAR AMB L’ESSÈNCIA. Diverses tècniques amb un únic propòsit, connectar amb el nostre JO SUPERIOR, recuperar la connexió amb el nostre MESTRE INTERN i experimentar-nos com a éssers espirituals des de el nostre cos.

 

FACILITADORS:

 CARME JUÀREZ: CORDINADORA DE L’ESPAI DE CREIXEMENT DEL CENTRE THAU, RENAIXEDORA I PSICOTERAPEUTA. ESCOLA DE CREIXEMENT INTERN I PROGRAMA DE FORMACIÓ DE PROFESSIONALS EN PENSAMENT CREATIU I RESPIRACIÓ CONSCIENT.

TONI PUIGDOMÈNECH: TERÀPIA GESTALT I CONSTEL·LACIONS FAMILIARS.

* Cal concertar entrevista personal.

 

%d bloggers like this: