Toni Puigdomènech

Pàgina d'inici » Jin Shin Jyutsu » Un art d’harmonització, sanació i prevenció

Un art d’harmonització, sanació i prevenció

El Jin Shin Jyutsu és un art d’harmonització energètica. Treballa amb l’energia subtil, amb l’essència del nostre ser, harmonitzant i ajudant a sanar el cos, la ment i els pensaments.

De la mateixa manera que la sang corre pel cos a través de les venes i que la informació circula a través dels nervis, l’energia subtil també circula pel cos a través d’una sèrie de canals o fluxes. Les actituds distorsionades: pors, preocupacions, ràbia…, els sobreesforços, la alimentació no saludable, l’estrés, i en definitiva tot allò que s’allunya de l’harmonia natural, afecta la lliure circulació de l’energia. Els bloquejos energètics es localitzen en diferents parts del cos, encara que no sempre ho percebem, i afecten la salut física, mental i emocional. Sovint és un peix que es mossega la cua: com més malament ens sentim (per causa de la desharmonització energètica) més difícil ens és de mantenir actituds positives, i per tant generem nous bloquejos.

L’aplicació del Jin Shin Jyutsu és tan senzilla que costa de creure, però es nota. El que es fa, és fer contacte amb les mans en diferents punts de cos, anomenats claus de seguretat de l’energia, resiprar i deixar que la natura faci per si sola. És sense esforç que s’atrau l’harmonia. De la mateixa manera que la corrent elèctrica circula per el fil de coure sense que aquest hagi de fer res, l’energia circula a través del nostre cos alliberant els bloquejos de les zones afectades. Com que la natura tendeix a l’harmonia, l’energia recupera per si mateixa el fluir natural. El resultat es tradueix en benestar, claretat mental, salut i la percepció que, de fet, tot és més senzill.

Tothom pot practicar l’art del Jin Shin Jyutsu, no cal cap iniciació ni res d’especial, ja que es tracte justament d’aprofitar la nostra pròpia naturalesa. Es pot aplicar a mode d’autoajuda. Amb una sèrie d’informacions bàsiques qualsevol persona es pot ajudar a si mateixa. També es pot fer un treball amb l’ajut d’un terapeuta. En aquest cas, la persona s’estira en una camilla i el terapeuta, que té un coneixament extens dels fluxes, de les relacions que s’estableixen i de com el cos ens marca què és el que necessita, treballa aplicant l’art amb les seves mans.

Ajudant regularment al lliure fluir de l’energia en nosaltres, ajudem a mantenir la salut i per tant prevenim possibles complicacions. Val la pena!

Torna endarrere


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: