Toni Puigdomènech

Pàgina d'inici » Jin Shin Jyutsu » Què es sent quan reps Jin Shin Jyutsu?

Què es sent quan reps Jin Shin Jyutsu?

Aquesta és una pregunta freqüent i no hi ha una resposta única . Depèn molt de la persona i sobretot de cada moment. Un pot sentir moltes coses diferents! Tanmateix hi ha quelcom que gairebé tothom comparteix, i és que relaxa. Cosa que s’agraeix profundament enmig del nostre tràfec quotidià.

Tot i que l’experiència és molt personal, tant es pot sentir fred com calor, pessigolleig o qualsevol altre sensació difícil de descriure, com és ara expansió de la consciència, és comuna una experiència que va acompanyada d’un sospir: De  cop i volta, la persona que està rebent l’aplicació de l’art, ja sigui a mode d’auto ajuda o per l’acció d’un terapeuta, sospira “ahh…” i sent que alguna tensió que probablement ni percebia, de tan habituat com hi estava, s’afluixa. Aleshores, la persona recorda el significat profund de la paraula descans. “No recordava que es podia estar tant bé” o bé “Feia temps que no em sentia tan bé” són expressions que sovint podem escoltar els que hi treballem.

De cop i volta tot es torna més senzill, les preocupacions perden importància i ens sentim més capaços de gaudir de la nostra vida. I també de seguir endavant afrontant el que faci falta.

De vegades, les coses no són tan complicades.

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: