Toni Puigdomènech

Pàgina d'inici » Novetat! » 27, 28, 29 de Maig. Salut, natura i creixement

27, 28, 29 de Maig. Salut, natura i creixement

L’últim cap de setmana de Maig tenim la intenció de reunir-nos per compartir, aprendre i enriquir-nos personalment. Així com crear un espai adequat i facilitar bones eines per tal que cadascú pogui trobar llum pel seu propi camí i resoldre les seves dificultats personals.

El cos, les emocions i els pensaments són les tres esferes d’un camí en espiral que ens pot conduir a un despertar espiritual i a la realització material. Com fer-ho per harmonitzar l’organisme que formen aquestes esferes i poder així senitr-nos realitzats com a persones i com a éssers espirituals és el que ens proposem en aquest treball.

Els ingredients amb els que eleborarem aquest àpat gustós, complert i nutritiu són:

Moviment viltal expressiu: Les tres esferes de l’experiència es manifesten en el nostre cos. Movilitzant els principals centres d’energia que conformen la base del nostre esquelet energètic, podem reactivar el fluxe en aquelles parts en les que havia quedat bloquejat, i redespertar així la  memòria cel·lular. D’aquesta manera, no només recuperem la vitalitat, sinó que permetem que alforin a l’experiència sensacions, emocions i pensaments inesperats i reveladors. més info…

Ioga i meditació: L’objectiu d’aquestes dues disciplines és harmonitzar i equilibrar l’organisme en la seva totalitat i despertar la consciència, aportant claredat i simplicitat a aquesta complexitat. més info…

Teràpia Gestalt: La filosofia i la pràctica Gestalt són la base, la matriu sobre la qual es va teixint tot el treball. Dóna unitat, continuïtat i coherència al conjunt i a les diferents parts. I sobretot, aporta consciència clara, concreta i realista, element imprescindible perquè els pensaments clarificadors no s’apaguin al moment i perquè les vivències siguin quelcom més que experiències que s’emporta el vent, sinó que esdevinguin nutrients que poguem absorvir i integrar realment. I perquè els resultats arribin a ser un fet en el dia a dia concret de la gent. més info…

El Temazcal i la tradició nativa americana: És la cirereta del pastís. Un treball espiritual que ens conecta amb la terra i amb el que és natural. Ens recorda que formem part d’una família universal que inclou tot el que hi ha i que és aquí  i ara que ens toca viure, treballar i disfrutar. més info..

LLOC: La Caborca, l’Esquirol.

DIES: Del 27 a les 20h. – al 29 al mig dia.

PREU: 150 € (Pensió i allotjament inclosos)


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: