Toni Puigdomènech

Pàgina d'inici » Novetat! » 18 DE SETEMBRE I 2 D’OCTUBRE: PRESENTACIONS DELS CICLES DE TALLERS DE CREIXEMENT

18 DE SETEMBRE I 2 D’OCTUBRE: PRESENTACIONS DELS CICLES DE TALLERS DE CREIXEMENT

Hola a tots i totes!

Properament i amb molta il·lusió faré les presentacions dels nous CICLES DE TALLERS DE CREIXEMENT PERSONAL AMB TERÀPIA GESTALT

* CENTELLES, 18 de Setembre a les 17:00h.
Lloc: LA SALA BLANCA.

* OLOT-SANTA PAU, 2  d’Octubre a les 17:ooh.
Lloc: Centre Cívic Can Blanc.

Aquests cicles de tallers són una excel·lent oportunitat per aprofundir en el coneixement d’un mateix i descobrir les múltiples possibilitats que tenim de viure amb més qualitat i llibertat.

Tothom és únic i no hi ha una recepta màgica que serveixi per a tots. Cadascú ha de descobrir què és el que necessita personalment i com ho pot aconseguir. Per això, el Terapeuta Gestalt no “aconsella”, sinó que acompanya amb l’ajuda de diferents eines per tal que la persona ho descobreixi per si mateixa.

D’altra banda, no som tan diferents com ens pensem. I el treball en grup esdevé una excel·lent oportunitat d’auto-descobriment a través dels altres. Com si d’un joc de miralls es tractés, podem veure ens els altres les nostres pròpies actituds. En descobrir i comprendre com són i què guarden els altres darrera l’aparença, ens podem comprendre a nosaltres, a i l’inversa.

Finalment, el grup esdevé un espai acollidor i protegit en el que vivim el mateix que vivim habitualment de manera conscient. Això permet que realitzem canvis reals, ja que no els fem des d’una idea de “com hauria de ser”  sinó comprenent clarament “com és”. I també comprenent com ens afecten totes aquelles coses què hem obviat presisament per ser tan evidents. En els petits detalls del dia a dia podem descobrir què és el que ens lliga, i què és el que ens pot fer lliures.

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: