Toni Puigdomènech

Pàgina d'inici » Programació d'activitats » Tallers » Tallers de relacions personals. Curs 2010

Tallers de relacions personals. Curs 2010

El proper Dissabte dia 16 de Gener farem la presentació del nou curs de tallers de relacions personals. Tothom hi està convidat!!

Aquest grup de tallers es proposen amb l’objectiu de millorar les relacions interpersonals (amb les altres persones) i intrapersonals (la relació amb un mateix). Entenent que la manera com ens relacionem amb els altres està directament relacionada amb la manera com ens relacionem amb nosaltres mateixos.

La intenció és crear un espai adequat en el que seguint una direcció conscient, les persones pugin observar i descobrir quins són els seus patrons de comportament, les seves virtuts i les seves “trampes”, entre moltes altres coses. El que es proposa és que cadascú al seu ritme, agafi la responsabilitat de la seva vida i amb ella la llibertat que suposa reconèixer que sempre podem escollir com viure i com actuar en cada situació.

Tot des d’un plantejament molt pràctic i vivencial. No es tracte només d’entendre a un nivell intel·lectual, sinó de viure, d’experimentar i treballar amb el cos, amb les emocions,  i també amb la ment. En altres paraules, el que es busca és una experiència real completa que permeti aconseguir uns objectius pràctics i reals, i no només la idea del “perquè” o del “com haurien de ser”  les coses. Hi ha el que hi ha, i el que nosaltres fem o no fem amb el que hi ha és cosa nostra.

Des del meu punt de vista, el que es proposa és una aventura estimulant que té tots els elements que conformen una aventura: Començant per la possibilitat d’aprendre un munt de coses noves, el risc que suposa atrevir-se a anar una mica més enllà del que es fa habitualment, alguns moments d’incertesa, d’il·lusió, esperança i expectació que resulten del fet d’explorar espais i comportaments nous i desconeguts, i l’inevitable enriquiment i la maduresa que resulten de conèixer i comprendre noves i diferents possibilitats que té la vida.

* Per més informació consulta en la llista d’ APARTATS els apartats dels punts: 8. tallers de relacions personals 2.Teràpia Gestalt 7. La Sala Blanca.

El proper Dissabte dia 16 de Gener Farem la presentació del nou curs de tallers de relacions personals. Tothom hi està convidat!!

Aquest grup de tallers es proposen amb l’objectiu de millorar les relacions interpersonals (amb les altres persones) i intrapersonals (la la relació amb un mateix). Entenent que la manera com ens relacionem amb els altres està directament relacionada amb la manera més o menys conscient com ens relacionem amb nosaltres mateixos.

La intenció és crear un espai adequat en el que seguint una direcció conscient, les persones pugin observar i descobrir quins són els seus patrons de comportament, les seves virtuts i les seves “trampes”, entre moltes altres coses. El que es proposa és que cadascú al seu ritme, agafi la responsabilitat de la seva vida i amb ella la llibertat que suposa reconèixer que sempre podem escollir com viure i com actuar en cada situació.

Tot des d’un plantejament molt pràctic i vivencial. No només d’entendre a un nivell intel·lectual, sinó de viure, d’experimentar amb el cos i amb les emocions, de treballar amb el cos, les emocions i també amb la ment. En altres paraules, el que es busca és una experiència real que permeti aconseguir uns objectius pràctics i reals, i no només idea del “perquè” o del “com haurien de ser” les coses. Hi ha el que hi ha, i el que nosaltres fem o no fem amb el que hi ha.

Des del meu punt de vista, el que es proposa és una aventura estimulant que té tots els elements que conformen una aventura: Començant per la possibilitat d’aprendre un munt de coses noves, el més o menys risc que suposa atrevir-se a anar una mica o molt més enllà del que es fa habitualment, alguns moments d’incertesa que resulten del fet d’explorar espais i comportaments desconeguts, i l’inevitable enriquiment i la maduresa que resulten de conèixer i comprendre diferents possibilitats que té la vida.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: